Extra voorstellingen zomervakantie poppentheater Tingeling

Foto:

Op maandag 23 en dinsdag 24 juli herhalen de tantes van poppentheater Tingeling de voorstelling: Indiaantje Tingeling. Deze is te zien om 10.30 uur en is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Entree 4 euro.

Kabouter Tingeling krijgt van een indianenmevrouwtje een wigwam én een tooi met veren. Wat is hij trots! Nu kan hij indiaantje gaan spelen. Zijn vriendje eekhoorn Ploem de pluimstaart wil ook graag in de wigwam. ‘Nee’ zegt kabouter Tingeling, ‘ eerst moet je een indiaan worden’. Dus gaat Ploem op zoek naar veren, dat is nog niet zo gemakkelijk. Zal het Ploem lukken ook een mooie verentooi te krijgen?

Op woensdag 25 en donderdag 26 juli om 14.00 uur spelen zij de supervakantievoorstelling ‘Tingeling aan zee’ , voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Entree 4 euro.

Tingeling mag met tante Toedeloe twee weken naar zee en hij beleeft daar een geweldig avontuur. Aan het strand krijgt hij een heel bijzonder vriendje. Samen vinden zij een fles, met een kaart erin. Een zeerover is op zoek naar dezelfde fles en wil hem terug! Dat wordt nog spannend!!

Locatie: Tempelstraat 6 in Beuningen
Graag reserveren. Dit kan via de website www.poppentheatertingeling.nl of bel 024-6777034.

Cookieinstellingen