Nationale Sportweek Beuningen

Foto:

De voorbereidingen voor de Nationale Sportweek in Beuningen zijn weer in volle gang. De NSW is dit jaar maar liefst 2 weken lang. Van zaterdag 15 september tot en met zaterdag 29 september 2018.

Peuter gymparcours door AH

De buurtsportcoaches van Beuningen Samen in Beweging hebben in samenwerking met Albert Heijn Beuningen en diverse sportaanbieders weer een sportief programma samengesteld voor jong tot oud. Zo komt er onder andere een peuter gymparcours dwars door de supermarkt. Tussen de winkelende boodschappen karretjes door kunnen kinderen van 2 tot 6 jaar klimmen door hoepels, springen en kruipen over zachte matten of zelfs een koprol proberen. Meedoen is gratis. Ook worden er diverse wandelingen door Beuningen georganiseerd en is er een speciale theatervoorstelling over positief coachen.

Extra aandacht voor (sport)vrijwilligers

Tijdens de Nationale Sportweek worden sportvrijwilligers weer extra in het zonnetje gezet. Sport- en beweegaanbieders kunnen maximaal 2 vrijwilligers opgeven, omdat ze veel betekenen voor de club. Middels de actie “Dat verdient een bloemetje” wordt er extra aandacht besteed, door middel van een ludiek momentje, aan deze geweldige mensen.

Wilt u iemand opgeven, dan kan dit via v[email protected]. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 september.

Reacties