Dijkterras open in Beuningen

Foto: Wim Piels

Na het succes in juli gaat vanaf zondag 19 en 26 augustus het dijkterras bij Het Dijkmagazijn open. Bij hectometerpaal 66 kan dan onder het genot van koffie/thee en appelsap naar de paarden in de uiterwaard en de schepen op de Waal gekeken worden. Er is appeltaart en meer lekkers. Binnenkijken kan ook: een kleine expositie geeft informatie over het gebouw en de omringende natuur.

Het Dijkmagazijn wil met het terras fietsers, wandelaars en andere bezoekers beter ontvangen. Gidsen van Het Dijkmagazijn serveren de koffie en de thee. Zij weten dus ook veel vragen te beantwoorden over het prachtige gebied waar de terrasbezoekers over uitkijken. Wie interesse heeft om als vrijwilliger een paar keer mee te helpen bij het terras is van harte welkom. Voor bezoekers is er een gratis wandelkaart van het uiterwaardengebied (verkoopprijs 3,50).

Het dijkterras is het meest zonnige terras op de dijk, want het is alleen bij goed weer open. Het dijkterras is geopend vanaf ongeveer 10.00 uur tot in de namiddag. Elke zondagochtend kunt u zien op www.facebook.com/Dijkmagazijn en via de https://twitter.com/dijkmagazijn of het weer mooi genoeg is voor het dijkterras.

Het Dijkmagazijn, hectometerpaal 66 Beuningen. Dijk 41, 6641 LA Beuningen.

Cookieinstellingen