Beuningse Oeverwalloop 2018

Foto: www.beuningseoeverwalloop.nl

De Beuningse Oeverwal Loop vindt jaarlijks plaats in het derde weekend van september. In 2018 staat deze gepland op zondagochtend 16 september.

Er zijn meerdere wandelafstanden en er zijn cross-parcoursen; voor de kids, de jeugd en een korte en een lange cross voor de volwassenen. De start / finish is bij de Weeropper (Kloosterstraat 17 Beuningen).

De BOL is een loopevenement voor het gehele gezin. Voor kinderen, beginners, recreanten, trailrunners en wedstrijdlopers en natuurlijk ook voor de wandelaars.

De wandeltochten lopen over akkers en weilanden, door de uiterwaarden en over het waalstrand en door de boomgaarden volop in het fruit. Afstanden zijn 5, 14, 20 en 25 km.

De cross afstanden gaan allen door de Oeverwal: door de uiterwaarden, over het waalstrand, door weilanden, over akkers en door boomgaarden. Er zit geen of bijna geen harde weg in de cross- parcoursen.

Individueel kan men deelnemen aan alle afstanden en in teamverband aan de korte en lange cross. Teams strijden om de begeerde BOL bokaal. Voor meer informatie zie www.beuningseoeverwalloop.nl.

Datum: zondag 16 september, 2017 van 07:30 tot 17:00
Locatie: Kloosterstraat 17, Beuningen

Tussen 7.30 uur en 9:30 uur kan je starten voor een wandeltocht (korte wandeling kan ook later) en om 10.00 uur begint het crossen.

Cookieinstellingen