Muziekles bij Muziekvereniging Kunst en Volharding

Foto:

Muziekvereniging Kunst en Volharding geeft ook dit jaar weer muziekles. Men kan bij hen terecht voor privélessen en gezamenlijke repetities. Er worden lessen gegeven in slagwerk en op blaasinstrument (bugel, trompet, hoorn, trombone en saxofoon). Het lesjaar begint in de week van 24 september.

Begin september worden er diverse workshops op de basisscholen in Beuningen gegeven voor leerlingen in de groepen 5 t/m 8. Tijdens de opening van de Beuningse uiterwaarden op 15 september geeft de muziekvereniging in de middag eveneens workshops ‘Muziek maken’. Deze workshops starten om 13:45, 14:00 en 15:00 uur en duren dertig minuten, deelname is gratis en vrij toegankelijk.

Voor beginnende jeugdige leerlingen op een blaasinstrument start het Opstaporkest op donderdag 27 september. Opgeven voor het Opstaporkest kan tot 14 september aanstaande. Volwassenen zonder enige ervaring kunnen het gehele jaar door starten met muziekles op een blaasinstrument. Leerlingen (jeugd en volwassenen) met al ietwat ervaring kunnen terecht in het Leerlingenorkest dat op maandagavond repeteert.
Slagwerklessen (voor jeugd en volwassenen) kunnen het gehele jaar opgestart worden.

De leerling-slagwerkgroep, voor slagwerkers met al enige ervaring, start op dinsdag 25 september. Opgeven voor muzieklessen of het verkrijgen van meer informatie kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Muzikanten met al ruime ervaring en interesse om aan te sluiten bij de volwassenen slagwerkgroep of fanfareorkest, kunnen vrijblijvend contact opnemen met het secretariaat: [email protected]. Meer informatie is eveneens te vinden op www.kenvbeuningen.nl.

Cookieinstellingen