Fraaie overwinning MHCB Dames 1

Vorige week werd in Heerenveen met 3-9 gewonnen door de dames van MHCB. Afgelopen zondag waren de studenten van de Studs uit Groningen te gast.

Beuningen ging voortvarend van start en ze kregen direct al een aantal kansen. De strafcorners waren niet meteen doeltreffend. Pas de vierde werd verzilverd.

De Groningse dames werden niet echt gevaarlijk. Beuningen benutte de kansen in de eerste helft niet goed.

In de derde minuut van de tweede helft viel de tweede goal vanuit een snelle aanval. Beuningen speelde een periode wat slordiger, maar daar maakte de Studs geen gebruik van.

Vlak voor het eindsignaal moest het enthousiaste publiek nog tot rust gemaand worden. De hoveniers leefden net wat teveel mee. Toen ook nog de 3-0 viel, was het tijd om het te vieren.