Werkzaamheden Schoolstraat

Foto: Mark Ahsmann

Vanaf 1 oktober tot en met 9 november 2018 worden werkzaamheden uitgevoerd aan een deel van de Schoolstraat. Alle actuele informatie over het project en de tijdelijke verkeersmaatregelen vindt u op deze pagina.

Het gedeelte van de Schoolstraat tussen de Alexiastraat en De Lèghe Polder worden opnieuw ingericht. Tijdens de werkzaamheden is dit gedeelte van de Schoolstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Om de woningen en bedrijven toch bereikbaar te houden worden de werkzaamheden in 3 fasen uitgevoerd. Per fase wordt het verkeer anders omgeleid.

Fase 1 afsluiting (lichtgroen)

  • Het gedeelte tussen de Alexiastraat en Teunissen Tweewielers.
  • Het parkeerterrein achter de appartementen Alexiastraat 71 t/m 113 blijft bereikbaar via een tijdelijke uitrit.

Fase 2 afsluiting (geel)

  • Het gedeelte vanaf Teunissen Tweewielers tot en met restaurant Dinges. Aan- en afvoer is mogelijk via beide zijden van de Schoolstraat.
  • Het parkeerterrein achter de appartementen Alexiastraat 71 t/m 113 is weer bereikbaar via de Alexiastraat.

Fase 3 afsluiting (blauw)

Het gedeelte vanaf restaurant Dinges tot en met kapper Color & Style. Ook dan is aan- en afvoer mogelijk via beide zijden van de Schoolstraat.

Fietsers en voetgangers (oranje pijl)

Voor fietsers en voetgangers worden tijdelijke voorzieningen aangelegd om het centrum te bereiken. Natuurlijk is het gemakkelijker om tijdelijk via een andere toegangsweg naar het centrum te gaan.

Werkzaamheden Schoolstraat plattegrond

Omleiding (auto)verkeer

Met omleidingsborden wordt het verkeer omgeleid. De Schoolstraat krijgt ter hoogte van De Lèghe Polder tijdelijk twee verkeersrichtingen om o.a. de bedrijven te kunnen bevoorraden.

Omleiding fietsers en voetgangers

De woningen, bedrijven en het centrum zijn altijd per voet/fiets bereikbaar.

Meer informatie

Er wordt geprobeerd de overlast voor weggebruikers, omwonenden en bedrijven zoveel mogelijk te beperken. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de opzichter Jelle van der Wielen, via telefoonnummer 14 024.

Cookieinstellingen