Bewoners uit de Sima organiseren burendag Sima 2018

Foto: Burendag

Een aantal bewoners van de Sima hebben de koppen bij elkaar gestoken en het initiatief genomen om dit jaar een burendag in de Sima te organiseren. Iedereen uit de buurt is welkom.

Opruimen en spellenmiddag

Op zaterdag 22 september, vindt er vanaf een uur of twee, in en om de grote speeltuin aan de Sima, een opruimactie. Deze opruimactie wordt gevolgd door een spellenmiddag, waar iedereen aan mee kan doen. Je kunt laten zien of je sterk en/of slim bent, want een leuke buurt moet sterk maar vooral slim zijn. Uiteraard wordt deze spellenmiddag afgesloten met een prijsuitreiking!

Stichting Perspectief ondersteunt dit initiatief van de organisatoren volledig en is bij de voorbereiding en uitvoering van deze activiteiten betrokken en aanwezig om de organisatoren te ondersteunen.

Burendag

De burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen met alle buren kunt vieren. Het is een dag dat je gezellig bij elkaar komt om samen te genieten van een kopje DE koffie en een taartpunt. Iedereen is welkom! Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Cookieinstellingen