Tingeling in de herfstvakantie

Foto: poppentheater Tingeling

Elke dag in de herfstvakantie is er een voorstelling te zien bij poppentheater Tingeling.

Op zondag 14, maandag 15 en dinsdag 16 oktober om 14.00 uur kun je een sprookje van Andersen komen bewonderen, nl. ‘De Varkenshoeder’, voor iedereen vanaf 4 jaar. Kosten 4 euro.

De prins van een piepklein landje gaat op zoek naar een vrouw. Hij besluit de beeldschone dochter van de keizer van zijn enorme buurland te gaan vragen. De prins laat geschenken brengen, maar de mooie en verwende prinses vindt er niks aan. Hij besluit de prinses een lesje te gaan leren en vindt een baantje als varkenshoeder in het grote keizerrijk. Met zijn mooie muziek weet hij de prinses te betoveren en zelfs te verleiden tot een kus, nee, zelfs tot heel veel kussen. . ! En hoe het afloopt? . . . . Kom dat maar eens bekijken!

Op woensdag 17 en donderdag 18 oktober om 10.30 uur spelen de tantes het verhaal ‘Indiaantje Tingeling’ voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling krijgt van een indianenmevrouw een wigwam én een tooi met veren. Wat is hij trots! Nu kan hij indiaantje gaan spelen.  Zijn vriendje eekhoorn Ploem de pluimstaart wil ook graag in de wigwam. Maar kabouter Tingeling zegt ‘Nee, eerst moet je een indiaan worden’. Dus gaat Ploem op zoek naar veren, dat is nog niet zo gemakkelijk. Zal het Ploem lukken ook een mooie verentooi te krijgen?

Tot en met zondag 21 oktober worden er voorstellingen gespeeld in het theater aan Tempelstraat 6 te Beuningen. Graag reserveren 024-6777034. Voor meer info, zie www.poppentheatertingeling.nl.

Cookieinstellingen