Trainingsavond Verantwoord Alcohol schenken (IVA) in Beuningen

Foto: Perspectief

Iedere organisatie die met bar-vrijwilligers werkt is verplicht als onderdeel van de vergunning inzake de Drank- en Horecawet, dat deze vrijwilligers in het bezit zijn van het IVA-certificaat. (IVA= Instructie Verantwoord Alcohol schenken)

Deze avond is bedoeld voor vrijwillige barmedewerkers in de gemeente Beuningen van niet-commerciële instellingen, zoals sportverenigingen, buurthuizen, jongerencentra en culturele instellingen.

Kom daarom naar de instructieavond van op 13 november 2018 om 19.30.uur in de foyer van Theater de Molen, Molenstraat 54 in Beuningen. Het deelnemen aan deze instructieavond is voldoende voor het verkrijgen van het certificaat. Deze instructie kunt u GRATIS volgen. Wel willen we graag dat u zich van te voren hier aanmeld want er is beperkt ruimte. Na het volgen van de instructie ontvangt u een certificaat.

Tijdens de Instructie Verantwoord Alcohol­ schenken worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Informatie over alcohol en alcoholgebruik ; de effecten en de risico’s
  • Bepalingen uit de Drank- en Horecawet en wettelijke voorschriften voor alcohol schenken
  • Omgaan met problemen in praktijk situaties.

Want wat doet u als iemand met dubbele tong nog een biertje besteld? Hoe gaat u om met lastige klanten? En hoe signaleert u dat een jongere te veel op heeft? Waar begint en eindigt uw verantwoordelijkheid? Dit zijn allemaal vragen waar u als (vrijwillige) barmedewerker mee te maken kunt krijgen.

Cookieinstellingen