Kom naar de Veiligheidsmarkt op zaterdag 13 oktober

Foto: politie

Speciaal voor inwoners en ondernemers organiseert de gemeente Beuningen een Veiligheidsmarkt tijdens de Week van de Veiligheid. Want juist in de donkere wintermaanden stijgt het aantal misdrijven. De veiligheidsmarkt in Beuningen op zaterdag 13 oktober staat dan ook vooral in het teken van bewustwording, preventie en tips.

Burgemeester Daphne Bergman is om 13.00 uur aanwezig om het startsein te geven dat de AED klaar is voor gebruik. Ondernemers ontvangen namens de werkgroep KVO (staat voor een schoon heel en veilig centrum) een bezem en een sneeuwschuiver. De burgemeester gaat ook langs een aantal ondernemers om de bezem en de sneeuwschuiver af te geven.

Locatie en tijdstip

De Veiligheidsmarkt vindt zaterdag 13 oktober plaats op het Julianaplein. De veiligheidsmarkt begint om 12.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Week van de veiligheid

De nationale week van de veiligheid wordt ieder jaar georganiseerd. Deze heeft als doel om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Inwoners en ondernemers krijgen informatie en tips om bewustwording te creëren en zelf stappen te ondernemen op het gebied van preventie.

Cookieinstellingen