Beuningse Boys lijdt eerste nederlaag

Zondag stond de tweede uitwedstrijd van het seizoen op het programma. Gespeeld werd er in Groesbeek tegen Rood Wit.

Beide teams beginnen rommelig aan de wedstrijd en hebben allebei veel last van de harde wind die er staat. Het is de thuisploeg Rood Wit dat na 19 minuten op een 1-0 voorsprong komt als Jimmy Brons met een prachtig schot van afstand keeper Jimmy van Veen kansloos laat. Beuningse Boys weet hier niet veel tegenover te zetten en het is dan ook de thuisploeg dat opnieuw weet te scoren als Glenn Wijnhoven geheel vrijstaand een corner tegen de touwen kopt.

Beuningen probeert na de rust het tij te keren en het komt met 3 verse krachten uit de kleedkamer maar het is de thuisploeg dat de bovenliggende partij blijft. Beuningse Boys komt niet verder dan een kans voor Glenn Muller en een gevaarlijke vrije trap van Perrin Muller. Aan de andere kant is het Rood Wit dat slechts een van de vele mogelijkheden benut als Khalid El Hadoutti profiteert bij twijfels bij de keeper en zo de 3-0 eindstand op het bord brengt.

Al met al een terechte nederlaag in een wedstrijd die snel vergeten moet worden. Komende zondag kunnen De Boys zich revancheren in de thuiswedstrijd tegen Brakkenstein. De aftrap op Sportpark De Ooijgraaf is als altijd om 14.00 uur.