Extra voorstellingen poppentheater Tingeling in de herfstvakantie

Foto: Tingeling

Op donderdag 18 oktober om 10.30 uur speelt poppentheater Tingeling het verhaal ‘Indiaantje Tingeling’ voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling krijgt van een indianenmevrouw een wigwam én een tooi met veren. Wat is hij trots! Nu kan hij indiaantje gaan spelen.  Zijn vriendje eekhoorn Ploem de pluimstaart wil ook graag in de wigwam.
Maar kabouter Tingeling zegt ‘Nee, eerst moet je een indiaan worden’. Dus gaat Ploem op zoek naar veren, dat is nog niet zo gemakkelijk.

Dan volgt in de ochtend van vrijdag 19 en zondag 21 oktober, ook om 10.30 uur “Vliegende noten” voor peuters van 2 tot 4 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling mag van zijn moeder helemaal alleen naar het bos om eikeltjes te zoeken. Hij leert vriendjes kennen en beleeft een avontuur met Ploem de eekhoorn, die zich aan het klaarmaken is voor de winter. Een vrolijke voorstelling met gezongen en gespeelde liedjes.

En voor de grotere kinderen van 4 tot 8 jaar komt altijd in de herfstvakantie de spannende heksenvoorstelling ‘Tingeling en de toverdrank’. Te zien op vrijdag en zondag, ’s middags om 14.00 uur. Kosten 4,50 euro.

De boze heks komt naar het bos van kabouter Tingeling en eekhoorn Ploem. Zij wil met een gemeen toverdrankje alle dieren uit het bos wegtoveren. Kabouter Tingeling probeert haar samen met de dieren tegen te houden. Maar dat is nog niet alles: er moet ook getoverd worden. Alle kinderen mogen een toverdrankje gaan maken. Misschien dat dan alles nog goed afloopt!

Belangrijk: aan alle kinderen wordt gevraagd om een leeg jampotje mét deksel mee te nemen. En wie het leuk vindt om als heks of tovenaar te komen, mag dat gerust doen!

De voorstellingen worden gespeeld in het theater aan Tempelstraat 6 te Beuningen. Graag reserveren 024-6777034. Voor meer info, zie www.poppentheatertingeling.nl.

Cookieinstellingen