Ondernemer van het Jaar in Ondernemerscafé Beuningen

Foto:

Op Vrijdag 9 November 2018 tussen 17.30 en 19.30 uur adopteren Jack de Bruijn en Albert Hendriks van Optimus Sorters – Ondernemer van het Jaar gemeente Beuningen 2018 – het laatste Ondernemerscafé van 2018. Ondernemers zijn van harte welkom tussen 17.30 en 19.30 uur.

Jack en Albert dragen dit Ondernemerscafé op aan Stichting Kwame, een stichting die een helpende hand biedt aan Ghanezen die ondanks een moeilijke omgeving hun droom om zelfstandig te leven te realiseren. Liz de Bruijn, een van de grondleggers van de stichting, vertelt u graag meer over deze stichting.

Vrijdagmiddagborrel voor ondernemers

Het Ondernemerscafé Beuningen verbindt ondernemers in de regio tijdens een maandelijkse vrijdagmiddagborrel in café De Zaak in Beuningen. Een bedrijf kan een avond adopteren en daarmee de aanwezige ondernemers een hapje en drankje aanbieden in ruil voor een presentatie van het bedrijf. Ook ondernemers die nog geen lid zijn kunnen tegen betaling van € 10 eenmalig het Ondernemerscafé bijwonen. Kijk voor meer informatie op www.ondernemerscafebeuningen.nl

Reacties