Meld uw activiteit aan voor Sjors Sportief en Sjors Creatief

Foto:

Sjors Sportief en Sjors Creatief laat basisschoolkinderen meedoen met verschillende activiteiten zonder lid te hoeven worden van een vereniging. Afgelopen schooljaar maakten maar liefst 1800 kinderen uit onze gemeente kennis met diverse sportieve en culturele activiteiten. Biedt u een activiteit aan? Dan krijgt u de kans om uw activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje.

Bij de gemeente Beuningen vinden we het verbinden van kinderen aan sport en cultuur erg belangrijk. De formule van Sjors Sportief en Sjors Creatief heeft bewezen dit op een erg mooie manier te doen. Het geeft ze de kans om zich te oriënteren op allerlei takken van sport en culturele activiteiten. Ook met een beeld op de toekomst. De buurtsportcoaches van Beuningen Samen in Beweging coördineren het project Sjors Sportief & Creatief in onze gemeente.

Een activiteit aanbieden?

Alle verenigingen, instellingen en particulieren kunnen meedoen, u hoeft dus niet per se met een vereniging mee te doen. U kunt uw activiteit aanmelden via www.sportstimuleringnederland.nl. Deze worden automatisch geplaatst in het Sjorsboekje. Al met al dus een prachtige en geheel vrijblijvende manier om mee te doen.

Inschrijven

Kinderen mogen zich voor net zoveel activiteiten inschrijven als ze willen. In het voorjaar krijgen alle basisscholieren een boekje met daarin het aanbod. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Direct hierna kunnen de kids zich inschrijven voor de diverse cursussen via de website www.sjorssportief.nl.

Meer informatie?

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij, dan kunnen we er samen weer een groot succes van maken. Twijfel dus niet om een cursus of activiteit te organiseren. Aanvullende informatie kunt u vinden op onderstaande sites, of kunt u opvragen via [email protected]. En meld vooral uw vereniging of activiteit weer aan!

Reacties