Moeizame overwinning MHCB Dames 1 op Apeldoorn

Layla scoort de 1-0 na een mooie actie.

Het ging afgelopen zondag niet gemakkelijk tegen hekkensluiter Apeldoorn. Apeldoorn was niet van plan zomaar de punten cadeau te geven aan Beuningen en knokte voor wat het waard was. De eerste 20 minuten waren dan ook voor Apeldoorn. Langzaam kregen Beuningen vat op de wedstrijd en creëerden wat kansen. Het doelpunt viel echter pas in de laatste minuten voor de rust. Met 10 speelsters lukte het ineens wel. Na een mooie rush scoorde invalster Layla van de A1 een fraaie goal.

In de tweede helft duurde het weer een kwartier voor Beuningen weer grip op de wedstrijd kreeg en de 1-1 niet gevallen was. Er kwamen wat kansjes voor MHCB. Het duurde tot de 65e minuut voordat een schot op goal werd ingetipt door Willemijn. 2-0. Beuningen is klaar voor de zaalcompetitie.