Muziekvereniging Kunst en Volharding presenteert “BAM” The Movie

Foto:

Dat is de naam van het slagwerkconcert dat op 2 februari 2019 plaatsvindt in Sociaal Cultureel centrum “De Lèghe Polder” in Beuningen.

De slagwerkgroep van Muziekvereniging Kunst & Volharding zal samen met het popkoor “Vision” uit Winssen en zangeres Annemiek Vendelmans een uniek concert ten gehore brengen. Dit is de eerste keer in hun geschiedenis dat de slagwerkgroep muziekstukken samen met een koor zal uitvoeren.

Ook de jeugdslagwerkgroep zal voor de eerste keer in deze samenstelling acte de préséance geven. Tevens zullen enkele leden van het orkest van Kunst en Volharding hun medewerking verlenen.

De repetities hiervoor zijn in volle gang en de slagwerkers zijn erg gemotiveerd om hier een geweldig concert van te maken. Onder de bezielende leiding van dirigent René van Lokven heeft de slagwerkgroep de afgelopen jaren enorme vorderingen gemaakt en wordt er nu veel gebruik gemaakt van “melodische instrumenten” zoals het klokkenspel, de marimba, xylofoon en de vibrafoon. Ook diverse ‘percussie-instrumenten’ komen ruimschoots aan bod.

Er wordt een heel scala aan filmmuziek uitgevoerd, zoals “Wit licht”, “Tarzan” en “As it is in Heaven.” Verder nog veel meer muziekstukken, te veel om hier in het kort op te noemen. Het is dus zeker de moeite waard om op 2 februari naar “De Lèghe Polder” te komen en te genieten van een bijzondere avond.

De entree van het concert is € 6,00 en dit is inclusief de garderobe. Ook is deze avond bij uitstek geschikt voor jeugdige bezoekers, als zij nog geen 13 jaar zijn, betalen zij maar € 3,00.

Reacties