Beuningse Boys speelt gelijk bij VV Trekvogels

Onder gure omstandigheden stonden afgelopen zondag in Nijmegen op De Kwakkenberg VV Trekvogels en Beuningse Boys op het programma. De eerdere ontmoeting in Beuningen eindigde in een spectaculaire 3-3 eindstand.

Na de aftrap beginnen beide teams aanvallend aan de wedstrijd en er ontstaat meteen aan leuke wedstrijd voor het publiek. Beide teams krijgen wat kleine mogelijkheden om de score te openen maar echt gevaarlijk wordt het niet. De grootste kans is voor VV Trekvogels maar keeper Jimmy van Veen reageert attent op een kopbal. Na 29 minuten spelen komt de thuisploeg dan toch op een 1-0 voorsprong als Sander Geerts attent is bij een kluts situatie en de bal binnen schiet. Een minuut later lijkt het alweer 1-1 te worden maar Troy Wagenaar schiet van dichtbij de bal over het doel. Aan de andere kant weet VV Trekvogels wel te scoren en is het Koen Lensen die na een mooie aanval de bal binnenkopt.

Na de rust is het Beuningse Boys dat goed uit de kleedkamer komt en de achterstand weg wil poetsen. Het is dan ook Roan Dollman die na een mooie aanval de 2-1 maakt. VV Trekvogels raakt niet van slag en het weet op 3-1 te komen als Koen Lensen weet te profiteren van een te korte terugspeelbal. Beuningse Boys besluit er nog een schepje bovenop te doen en stuurt verdediger Bram Langedijk de spits in. Het wordt in de 85e minuut 3-2 als Troy Wagenaar een hoekschop binnen weet te koppen. Beuningse Boys blijft zoeken naar de gelijkmaker en deze valt 2 minuten voor tijd en is op dat moment ook dik verdiend en het is Bram Langedijk die een afgeslagen bal goed op de schoen neemt en de bal in de verre hoek schiet en dus de 3-3 op het scorebord brengt.

Zo eindigd dus ook de 2e wedstrijd in een 3-3 gelijkspel en blijft Beuningse Boys in 2019 nog altijd ongeslagen. Zondag spelen De Boys weer thuis. Dan komt Blauw Wit uit Nijmegen op bezoek. De aftrap op De Ooigraaf is om 14.00 uur.