Beuningse Boys wint voor derde maal op rij

Nadat vorige week zondag koploper HAVO werd verslagen, speelden De Boys zondag opnieuw een thuiswedstrijd. Ditmaal kwam DVOL op bezoek op De Ooijgraaf. Beuningse Boys moest het onder andere doen zonder de geblesseerde Erik Middelhof.

In de openingsfase van de wedstrijd is het DVOL dat de bovenliggende partij is. Het dring Beuningse Boys terug maar het weet niet echt voor gevaar te zorgen. Na een kwartier spelen komt Beuningse Boys beter in de wedstrijd en krijgt het steeds meer de overhand. Dit resulteert na 21 minuten in een 1-0 voorsprong als Mick in den Bosch na een prachtige aanval de bal snoei hard in het doel weet te schieten. Gesteund door de voorsprong gaat het bij Beuningse Boys beter lopen en het komt dan ook verdiend op 2-0 als Glenn Muller alleen op de keeper afgaat, deze omspeelt en de bal in het lege doel weet te schuiven.

Na de rust is het Beuningse Boys dat de bovenliggende ploeg blijft en de wedstrijd controleert. Al probeert DVOL er soms ook uit te komen maar door goed ingrijpen achterin wordt het doel schoon gehouden. Aan de andere kant is het weer Glenn Muller die weet te scoren als hij een niet te missen kans krijgt, dit doet hij dan ook niet en hij tikt de bal simpel binnen. De koek is voor Glenn Muller met zijn 2e treffer nog niet op want in de 73e minuut weet hij met een mooie kopbal zijn hattrick te voltooien en De Boys een comfortabele 4-0 voorsprong te geven. Na deze goal wordt er niet meer gescoord en dus weet Beuningse Boys voor de 3e week op rij te winnen.

Door deze overwinning verlaat Beuningse Boys de nacompetitieplekken en kan het met iets meer lucht naar boven kijken. Ook doet het volop mee in de race voor de 3e periode. Zondag wacht de belangrijke uitwedstrijd in en tegen Driel. De aftrap is om 14.00 uur.