18-23 jaar? Vul de enquête in van de gemeente Beuningen!

Foto: BNG

De gemeente Beuningen wil 18- tot en met 23-jarige inwoners graag meer betrekken bij de vorming van beleid. Daarom heeft de gemeente een vragenlijst gemaakt voor deze groep inwoners, waardoor men weet waarover de jongvolwassenen willen meedenken.

De gemeente wil graag deze groep betrekken bij de plannen die worden gemaakt.. De inbreng van bewoners zorgt voor beleid dat beter aansluit op de praktijk. Er zijn er al verschillende groepen mensen die met de gemeente samenwerken. Nu wil de gemeente graag de visie van een andere groep horen: jongvolwassen inwoners van 18 tot en met 23 jaar. Met de mening en inbreng van jongere inwoners, kan de gemeente zich beter voorbereiden op de toekomst.

Vul de enquête in

Met deze vragenlijst wil de gemeente achter de wensen en behoeften van deze jongere groep komen. Ben of ken jij 18- tot en met 23-jarig(en) die wonen in Beuningen, Ewijk, Weurt of Winssen? Er worden bioscoopbonnen verloot t.w.v. €14. Deze zijn te gebruiken bij de bioscopen in Beuningen, Wijchen en Malden. Om de enquête in te vullen, ga naar http://bit.do/beuningen of scan de QR code. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Meer weten over dit onderzoek? Stuur dan een mail naar [email protected]

Cookieinstellingen