50% winst in de uitwedstrijden voor Challenge

Foto: basketbalvereniging Challenge

Dit weekend begon de U14 met hun uitwedstrijd in Doetinchem tegen de nummer 4 en ze verloren  met een ruim verschil. Volgende week spelen ze nog de laatste wedstrijd in Beuningen tegen Tower Jumpers, die al kampioen zijn.

De tweede wedstrijd op zaterdag was voor de U18 en zij wonnen ruim bij de altijd lastige tegenstanders van Black Stars. Een mooie 42-62 overwinning in de laatste wedstrijd door scores van Luuk, Tycho, Jyri, Nico, Lars en Tim. Daarmee werden de jongens 2 in de eindstand, een mooi resultaat.

Gelijktijdig speelde heren 2 tegen BeCeGE ook in Doetinchem. Deze wedstrijd werd verloren met 13 punten verschil en daardoor eindigden ze op een mooie 6e plaats.

De laatste wedstrijd deze zaterdag was voor heren 1, zij speelden hun wedstrijd in Zeewolde en kwamen thuis met een mooie 68-75 winst na verlenging. Deze werd behaald na een 64-64 stand in de reguliere speeltijd. In de verlenging waren Gijs, Cas en Rob trefzeker, een prima overwinning.Nog 2 wedstrijden te gaan en proberen om de 2e plaats vast te houden. Komende zaterdag spelen de U14 en Heren 1 nog hun laatste thuiswedstrijden.

Cookieinstellingen