Festival Bloei tijdens Moederdag in Winssen

Foto: Facebook

Wat ontstond vanuit de jaarlijkse proeverij van de Arend in Winssen, is sinds 2017 uitgegroeid tot een mini dorpsfestival. Door een actieve groep van zo’n 15 vrijwilligers is de dorpsboomgaard ’t Groene Hart in de afgelopen jaren helemaal opgeknapt en ook structureel onderhouden, wat kansen biedt voor het dorp om de natuur weer een beetje naar de mens toe te brengen.

Vanuit die gedachte is ook de familie Tromp van de Arend betrokken geraakt om op het gebied van eten en drinken, maar ook sfeer en muziek, een jaarlijks op Moederdag terugkerend festival te organiseren, genaamd Bloei. Het muziekprogramma is dit jaar weer variërend. Live bands Blind Lemon, Banda Exota en het Drutense Zomar zullen optreden op het podium in de boomgaard, ondersteund door de nostalgische platen en bijbehorend entertainment van Radio Nostalgia.

Bloei Festival

Op zondag 12 mei is de boomgaard vanaf 12.00 uur geopend. Bezoekers die van te voren een picknickmand hebben besteld, kunnen deze bij de entree afhalen en een plekje tussen de bomen opzoeken. Ook vanaf 12.00 uur, gaat het programma van start. Naast de optredens zijn er verschillende plekken waar je kunt eten en drinken. Zo is er de braoerij met barbecue-gerechten, een bierkaravaan, een wijnfestijn, een sap- en smoothiebarren en nog veel meer. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven, zo mogen ook de papa’s en de mama’s meedoen met een djembé workshop.

De picknickmanden voor Bloei zijn nog verkrijgbaar, deze zijn online te bestellen via https://bloeifestival.myonline.store/

Cookieinstellingen