Vrijpop Beuningen, een grote illusie?

Foto: Michael Divano

Komt u op Vrijpop een gast tegen waarvan u denkt wat moet die nou? Pas dan maar goed op want het kan zijn dat de persoon die zich bij u aan tafel aanschuift één van de meest technische goochelaars van Europa betreft namelijk Michael Divano!

Michael Divano, deze uit Wijchen komende goochelaar, heeft zijn sporen op onze toverbal “Aarde” inmiddels wel achtergelaten. In 41 landen heeft hij al mogen optreden en liet na zijn goochelkunsten velen in verwarring achter.

Het begon allemaal met een kleine illusie die zijn moeder hem leerde en die hem aanstak met het goochelvirus. Daarom vind Michael het ook zo belangrijk om kinderen in aanraking te brengen met de kunst van het goochelen. Michael geeft daarom op 5 mei bij Vrijpop diverse goochelworkshops aan kinderen. En wie weet ontspruit er uit een van uw kinderen wel de toekomstige Hans Klok, Dynamo of Siegfried & Roy!

Michael Divano heeft al meerdere kampioenen mogen coachen en trainen zowel op nationaal als internationaal niveau. Genoeg reden om dit jaar zeker met uw kinderen naar Vrijpop 2019 te komen!

Terwijl u lekker in het gras licht te genieten van geweldige live muziek, een hapje en een drankje, vervelen uw kinderen zich op Vrijpop geen moment.

Zie voor het volledige programma www.vrijpop.nl

Vrijpop zondag 5 mei 2019 van 12:00 tot 23:15 uur, naast de Sint Corneliuskerk in Beuningen (bushalte en parkeerplek naast het festivalterrein).

Cookieinstellingen