Informatiebijeenkomst: Kanker heb je niet alleen

Foto: Havang(nl)

Bianca Peters uit Beuningen is vrijwilliger bij het Marikenhuis. Een zeldzame genmutatie beheerst Bianca’sleven. Vanaf zeer jonge leeftijd blijven de kanker-diagnoses zich maar opstapelen en ze wordt daar tot op de dag van vandaag mee geconfronteerd. Vanavond vertelt zij haar verhaal. Guido Adriaansens, huisarts in Beuningen, gaat in op de rol van de huisarts bij de begeleiding van de mens geraakt door kanker.

Ook krijgt u veel informatie over het Marikenhuis en het belang van de informele zorg voor iedereen die is geraakt door kanker. En…wie zijn die vrijwilligers van het Marikenhuis nu eigenlijk en wat doen ze daar allemaal? Tot slot: wat doet stichting Perspectief en wat is de relatie met het Marikenhuis?

Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen. Gasten bepalen mede de inhoud van deze avond! De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die is geraakt (geweest) door kanker, zowel pati├źnten als naasten. Ook zorg- en welzijnsprofessionals en andere ge├»nteresseerden zijn welkom op deze avond.

Dus…
Maandag 13 mei, 19.30-21.30 – inloop vanaf 19.00 uur
Theater de Molen, Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen
Aanmelding: www.theaterdemolen.nl of bel 024-6774160

Het Marikenhuis in Nijmegen is een ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker: www.marikenhuis.nl
Stichting Perspectief is de welzijnsinstelling voor zorg, welzijn, sociaal en cultureel werk in de gemeente Beuningen: https://stg-perspectief.nl/

Reacties