Schilderen voor Moederdag in Cultuurkerkje Winssen

Foto: Havang(nl)

Kinderen van 6 tot 10 jaar oud zijn op zaterdag 11 mei tussen 15.00 en 16.30 uur van harte welkom om te komen tekenen en schilderen in het Cultuurkerkje Winssen. Onder professionele begeleiding maken kinderen een schilderijcadeau voor Moederdag. Het resultaat gaat gedroogd en ingepakt mee naar huis, zodat alle deelnemers hun moeders er daadwerkelijk op Moederdag mee kunnen verrassen.

De kosten voor deelname zijn € 3,- (per kind). We hebben plek voor maximaal 15 kinderen, dus meld je kind snel aan. Dat kan via een mail aan Ria van Beuningen, via e-mail: [email protected]. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Je krijgt hiervan een bevestiging.

Voorproeven

Het organiseren van kinderactiviteiten past in de plannen van een aantal vrijwilligers uit Winssen, die zich inzetten om het hervormde kerkje aan de Notaris Stephanus Roesstraat 11 een nieuwe bestemming te geven. Het is de bedoeling om het kerkje met kamerconcerten, exposities, kinderactiviteiten, historische films en andere activiteiten nieuw leven in te blazen: activiteiten voor jong en oud. Op zaterdag 18 mei is de officiële opening van het Cultuurkerkje Winssen. Dat wordt met een speciaal programma gevierd.

Cookieinstellingen