Seizoen Beuningse Boys eindigt in mineur

Foto: CC0

Nadat vorige week nog met 1-4 gewonnen werd bij Arnhemse Boys, stond zondag de laatste competitiewedstrijd voor Beuningse Boys op het programma. Het betekende dat er thuis gespeeld moest worden tegen Rood Wit.

Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel en dus konden beide teams vrijuit spelen en leek het een leuke wedstrijd te gaan worden. Beuningse Boys begint beter aan de wedstrijd en gaat opzoek naar de openingstreffer en ziet een schot van Bram Broekman via een Groesbeekse verdediger op de lat belanden. Na 20 minuten wordt de trainer van Rood Wit door de scheidsrechter weggestuurd met een rode kaart wegens aanmerkingen op de leiding. Hierna krijgt Beuningse Boys weer een kans op een doelpunt maar keeper Ton van Doorn weet deze eenvoudig te pakken. Aan de andere kant is het eerste schot op doel van Rood Wit wel raak en is het Wesley Klomp die namens de gasten met een schot van grote afstand het doel weet te vinden.

Beuningse Boys laat het er niet bij zitten en gaat opzoek naar de 1-1. Het krijgt na een halfuur een penalty als er binnen het strafschopgebied een overtreding begaan wordt. Ondanks protesten van Rood Wit zijde gaat de bal op de stip. Glenn Muller ziet in eerste instantie zijn inzet gekeerd worden door de keeper maar Mick in den Bosch reageert het alert en tikt de rebound alsnog in het doel en brengt beide ploegen weer in evenwicht. De frustraties nemen hierdoor nog meer toe aan de kant van Rood Wit waarop de scheidsrechter besluit de wedstrijd te staken en niet meer te hervatten.

Zo eindigt het seizoen van Beuningse Boys dus helaas in mineur. Het seizoen zit er op en de spelers kunnen zich opladen voor het nieuwe seizoen. Op het moment van schrijven is echter nog niet bekend of deze wedstrijd nog uitgespeeld zal worden.

'

Reacties

article
77885
Seizoen Beuningse Boys eindigt in mineur
Nadat vorige week nog met 1-4 gewonnen werd bij Arnhemse Boys, stond zondag de laatste
https://beuningen.nieuws.nl/nieuws/20190527/seizoen-beuningse-boys-eindigt-in-mineur/
2019-05-27T01:31:25+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/42/2018/10/07234039/football-1275123_960_720.jpg
Beuningen Nieuws
Nieuws, Sport