Schilderen voor Vaderdag in Cultuurkerkje Winssen

Foto:

Kinderen van 6 tot 10 jaar oud zijn op zaterdag 1 juni tussen 15.00 en 16.30 uur van harte welkom om te komen tekenen en schilderen in het Cultuurkerkje Winssen. Onder professionele begeleiding maken kinderen een schilderijcadeau voor Vaderdag (16 juni aanstaande).

Het resultaat gaat gedroogd en ingepakt mee naar huis, zodat alle deelnemers hun vaders er daadwerkelijk op Vaderdag mee kunnen verrassen. De kosten voor deelname zijn € 3,- (per kind). Er is plek voor maximaal 15 kinderen, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Aanmelden kan via een mail aan Ria van Beuningen, e-mail: [email protected].

Nieuw leven

Het organiseren van kinderactiviteiten past in de programmering van het Cultuurkerkje Winssen, welke op 18 mei officieel werd geopend. Het is de bedoeling om het kerkje met kamerconcerten, exposities, kinderactiviteiten, historische films en andere activiteiten nieuw leven in te blazen: activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderactiviteiten is er een vast moment: elke eerste zaterdag van de maand.

Reacties