Eerste dorpsquiz gemeente Beuningen op komst

Foto: CC0

Op zaterdagavond 14 september 2019 wordt voor het eerst een Beuningse Dorpsquiz georganiseerd: Aggunogguswawit! Inwoners uit de vier dorpen van de gemeente Beuningen kunnen in teams, variërend in grootte en in een zoveel mogelijk gemêleerde samenstelling, op een eigen locatie de quizvragen beantwoorden.

De quiz bestaat uit zo’n 100 vragen, maar ook opdrachten. Er wordt gevraagd naar onder meer algemene kennis, puzzelvermogen en ook naar kennis over de vier dorpen. Gebruik van internet en alle vormen van hulplijnen zijn hierbij toegestaan. Twee weken later, op zaterdag 28 september, volgt een uitslagenavond met prijsuitreiking door burgemeester Daphne Bergman. Alle teams zijn hierbij welkom en tevens zullen, onder het genot van een hapje en een drankje, juiste en natuurlijk ook verkeerde antwoorden worden doorgenomen.

Dorpsquizzen zijn in veel plaatsen in de regio al een groot succes, Beuningen hoorde daar tot voor kort nog niet bij, maar daar komt nu dus verandering in. Reserveer alvast de avonden van 14 en 28 september in je agenda, mobiliseer buren, familie, vrienden, kennissen of collega’s en geef je op! Een inschrijfformulier en meer informatie zijn te vinden op www.dorpsquizbeuningen.nl.

Cookieinstellingen