Gevonden voorwerpen Down The Rabbit Hole

Foto: publiek domein

Iets kwijt? Bekijk de lijst met gevonden voorwerpen van Down The Rabbit Hole.

Lijst met gevonden voorwerpen

Je vindt hier de lijst met gevonden voorwerpen binnen de gemeente Beuningen. Om de voorwerpen van festival Down The Rabbit Hole te vinden, zoek even (CTRL + F) op DTRH. De komende uren en dagen wordt deze lijst  aangevuld.

Contact

Staat je verloren voorwerp op de lijst, neem dan tijdens kantoortijden contact op met de gemeente Beuningen via het telefoonnumer 14 024.

Beschrijving voorwerp

Geef zoveel mogelijk specificaties wat betreft jouw gevonden voorwerp, daarmee kunnen wij je sneller helpen.

Telefoon

Ben je jouw telefoon verloren dan ontvangen wij graag je IMEI-nummer (serienummer), het merk en een omschrijving/voorbeeld van je achtergrondfoto. Mocht je geen IMEI-nummer hebben, dan ontvangen wij graag een beschrijving van je telefoon. Wat voor een hoesje er omheen zit, bijvoorbeeld.

Sieraden

Gaat het om een sieraad of een zonnebril, vertel ons dan om welk merk het gaat of hoe het voorwerp er verder uit ziet.

Identificatie

Ben je jouw ID-kaart of bankpas verloren, dan zien wij graag een kopie van je rijbewijs of iets anders waarmee jij je kunt legitimeren tijdens het ophalen van je verloren voorwerp.

Sleutels

Gaat het om uw sleutels, dan ontvangen wij graag een zo gedetailleerde beschrijving van je sleutel. Zitten er nog andere sleutels aan? Een sleutelhanger? Of eventueel het merk en de kleur van je sleutel.

Reacties