Hutten bouwen voor kinderen met autisme en hun ouders

Foto: Dijkmagazijn

Zaterdagochtend 31 augustus organiseert het Dijkmagazijn een buitenactiviteit voor Beuningse kinderen met autisme samen met hun opvoeders. De natuur in trekken is spannend en gezond. Het groen biedt rust en is tevens uitdagend. En er is letterlijk en figuurlijk volop ruimte om naar wens samen of alleen bezig te zijn.

De Beuningse uiterwaarden bieden volop kans om rond te struinen. Deze keer gaan we op de oertoer en bouwen we een hut. Er groeien voldoende wilgentakken en er liggen bakstenen op het strand in overvloed. Voor grote hutten als je samen wilt gaan ‘wonen’. En wie liever alleen werkt, kan iets kleins bouwen.

Natuurlijk zorgen gidsen ervoor dat er geen paarden of koeien zijn die lastig doen. Maar het kan wel gebeuren dat je in een van hun drollen trapt. Dus zorg voor goede schoenen. Aanmelden is nodig.

Hutten bouwen voor kinderen met autisme en hun ouders/opvoeders.  Zaterdag 31 augustus van 10.30-12.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max. 12 kinderen uit gemeente Beuningen van 6 tot 14 jaar. Kosten € 2,50 per kind, ouders/opvoeders mogen gratis meedoen. Meer info en aanmelden via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Cookieinstellingen