Vind de Gouden Boekenlegger

Foto: OBGZ

De Bibliotheek Gelderland Zuid heeft in haar nieuwe programmaboekjes tien Gouden Boekenleggers verstopt. De gelukkige vinders winnen twee gratis tickets voor een activiteit in de bieb naar keuze.

Het nieuwe programmaboekje van de Bibliotheek Gelderland Zuid staat weer bomvol activiteiten voor jong en oud. Kindercolleges, digitale workshops, leeskringen, lezingen, schrijfcursussen… in de bieb valt iedere week weer veel te doen, te leren en te beleven. Zoals een kindercollege van Govert Schilling over het heelal op 15 september of muziek en verhalen van Nico Dijkshoorn op 25 oktober.

Tien gelukkigen krijgen twee gratis kaartjes voor een activiteit naar keuze als ze een Gouden Boekenlegger in een envelop (zonder postzegel) opsturen naar de bieb. De genummerde boekenleggers zijn verstopt in tien programmaboekjes.

De boekjes zijn te vinden in de 26 vestigingen in de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Overbetuwe en Lingewaard. In elke gemeente is tenminste één Gouden Boekenlegger verstopt.

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.obgz.nl/goudenboekenlegger.

Reacties