Herfst Fair Slot Doddendael

Foto:

Op zondag 6 oktober wordt voor de 8e keer een Herfst Fair gehouden op Slot Doddendael te Ewijk. Ondertussen is de Herfst fair al een waar begrip in de directe omgeving en kijken veel mensen uit naar deze gezellige dag.

Met verschillende bedrijven uit de wijde omgeving die zich presenteren is de beurs een ware happening voor het hele gezin! Tussen 11:00 – 17:00 uur zijn de deuren open van Slot Doddendael en entree is GRATIS – echter €2,00 per auto parkeerkosten. De fair bevindt zich door het hele hoofdgebouw en bijgebouw. Ook in de Slotkelder kan heerlijk worden genoten van een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Brasserie Baronne is geopend met een beperkte kaart van 11:00- 21:30 uur.

De Herfst Fair is een leuk uitje voor een brede bezoekersdoelgroep maar zeker ook een enorm handige beurs voor bedrijven die zich willen presenteren. Kleding, tassen, accessoires, beauty, productpresentatie, sieraden, een proeverij en allerlei informatie, dat is in een notendop wat men kan verwachten tijdens de Herfst Fair. Enkele lokale ondernemers hebben een stand tijdens de Herfst Fair en zien er zeker de meerwaarde van in.
Dit jaar is er wederom een foodcourt op de binnenplaats. Verschillende streekproducten zoals wijnen, kazen, broden, chutneys etc. zijn allemaal te koop en te proeven in kramen op de binnenplaats. Stichting Geldersch Landschap is dit jaar ook vertegenwoordigt om vrijwilligers te enthousiasmeren voor snoeiwerkzaamheden op ons prachtig landgoed.

De jaarlijkse Fair op Slot Doddendael is ieder jaar weer aan het groeien en we hopen deze groei dit jaar door te zetten. Lekker struinen langs de verschillende stands en genieten van een lekker hapje en drankje in de prachtige ambiance van het sprookjesachtige Middeleeuwse Slot, een beleving!

De Herfst Fair is altijd opzoek naar originele bedrijven welke willen deelnemen. Mail ons gerust voor meer informatie op: [email protected].

Reacties