Lezing burgemeester Bergman over burgerbetrokkenheid

Foto: BNG

Op donderdag 12 september van 20.00 tot 21.30 uur geeft de burgemeester van Beuningen, Daphne Bergman, een lezing in Bibliotheek Beuningen. Ze vertelt hoe je als burger betrokken kunt zijn bij het beleid van de gemeente.

Burgemeester Bergman laat tijdens haar lezing zien hoe je als burger kunt meepraten en meedenken over de plannen van de gemeente. Hoe gaat het gemeentebestuur om met inspraak van burgers? De burgemeester legt dit uit aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden.

Aan het eind van haar lezing staat de burgemeester open voor vragen en suggesties. Kaarten voor haar lezing zijn verkrijgbaar in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda. Bibliotheekleden en studenten betalen 2,50 euro voor een kaartje, overige bezoekers 4 euro.

Universiteit van Beuningen

Deze lezing vindt plaats in het kader van de ‘Universiteit van Beuningen’. Tijdens deze lezingenreeks laat de bibliotheek lokale experts aan het woord. Een leuke gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen. Kijk voor een overzicht van de komende lezingen in Bibliotheek Beuningen op www.obgz.nl/uni-beuningen.

Reacties