Kunstroute Beuningen 2019

Foto: perspectief

Diverse vormen van professionele- en amateurkunst worden bij kunstateliers of bij mensen thuis getoond tijdens het Kunstroute-weekend op 21 en 22 september. Schilderijen, objecten en sieraden, fotografie, keramiek, sculpturen, beelden van brons, steen of hout, tekeningen, vrij werk en etsen; veelzijdige beeldende kunst waarbij op sommige locaties er ook als aanvulling live-muziek of korte optredens worden aangeboden.

Stichting Perspectief organiseert de 14 editie van de Kunstroute op zaterdag 21 en zondag 22 september van 12:00-17:00 uur.

Zesentwintig kunstenaars uit de gemeente hebben zich voor deze route aangemeld, zowel professionals als amateurs. Tijdens dit weekend stellen de kunstenaars hun ateliers voor iedereen open. Alle locaties zijn zowel per fiets als met de auto goed te bereiken.

In het Molenhuis zal muziekensemble @Speranza een optreden verzorgen tussen 15:00-16:30 uur. @Speranza is voortgekomen uit het volwassenen-ensemble van het kunstencentrum De Stroming uit Wijchen. De meesten van de leden hebben enige jaren individueel les gehad. Het ensemble is vanaf 2013 als zelfstandige vereniging actief. De leden willen op een ontspannen manier muziek met elkaar te maken. Het ensemble telt ongeveer 20 leden, de meesten 40-plus. De instrumenten zijn dwarsfluiten, klarinetten, saxen, violen, cello, tuba trompetten, accordeon, gitaar en piano.

Cookieinstellingen