Actief Ontmoeten in Beuningen

Foto: publiek domein

Op zondag 15 en 22 september vindt het evenement ‘Actief Ontmoeten’ plaats. is een nieuw evenement voor iedereen. Wandel, fiets of beweeg ook mee tijdens dit nieuwe evenement. Iedereen is van harte welkom, gezinnen, vrienden of alleen.

Programma zondag 15 september

Op zondag 15 september staan de wandeltochten op het programma. De wandeltocht is 29 kilometer, maar ook ingekort worden. Er kan gestart worden tussen 7.30 en 9.30 uur bij de Weeropper in Beuningen.

Programma zondag 22 september

Op zondag 22 september is er een uitgebreid programma. Er zijn veel verschillende activiteiten..

  • Wandelen over het klompenpad of een deel daarvan. Routes van 13, 20 of 25 kilometer. U kunt alleen meedoen, maar ook aansluiten bij een groep met begeleiding. De begeleide groepjes starten tussen 8.00 en 11.00 uur.
  • Fietsen. Er zijn verschillende fietsroutes van ongeveer 25, 40, 45, 60 en 70 kilometer. Bij de start krijgt u een routebeschrijving
  • Trailrun/hardlopen. U kunt kiezen tussen 5 en 13 kilometer. U kunt alleen lopen, maar ook aansluiten bij een groep met begeleiding
  • Combitraining. Dit is een leuke en laagdrempelige training waar iedereen aan mee kan doen. U werkt op een ontspannen en serieuze wijze aan balans, stabiliteit en coördinatie.
  • Klimmen en klauteren. De jonge kinderen kunnen klimmen en klauteren.
  • Voet-golfen. Voor de jeugd die naar school gaat is er voet-golfen.

Locatie en aanmelden

Actief Ontmoeten vindt plaats bij de Weeropper, Kloosterstraat 11 in Beuningen. Inschrijven kan gratis online via aanmelden.beuningensportenbeweegt.nl. Voor het programma op 15 september kan dit tot vrijdag 13 september. Voor het programma van 22 september kan dit tot vrijdag 20 september. Inschrijven kan ook op de dag zelf, zolang er plaats is. U moet dan wel een vergoeding betalen.

Meer informatie

Stichting Beuningen Sport en Beweegt (BSB) organiseert samen met Stichting Wandelen in Beuningen, het Dijkmagazijn, de buurtsportcoaches en gemeente Beuningen dit evenement. Meer informatie leest u op www.actiefontmoeten.nl. Stichting BSB zet zich maatschappelijk in voor een optimale kwaliteit van leven met focus op de positieve gezondheidspijlers: Bewegen, Voeding, Ontmoeten en Welbevinden. BSB biedt trainingen, lezingen, advies, cursussen, workshops, etc aan. Voor meer informatie en contact info: www.beuningensportenbeweegt.nl

Cookieinstellingen