Uitdagend touwenparcours in de uiterwaarden

Foto: Het Dijkmagazijn

Op woensdag 25 september organiseert Het Dijkmagazijn van 14.30 tot 16.00 uur een uitdagend touwenparcours in de uiterwaarden voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Startpunt: Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Deelname € 2,50 per kind.

Kleuterstormbaan

Met vlaggen is een spelletjesroute uitgestippeld zodat de kinderen op het strand, tussen de bomen en bloemen kunnen spelen. Wie loopt er zonder in de krokodillenrivier te vallen van de ene boom naar de ander. En welk kind gooit het verste een kiezel in de Waal? Lukt het om met een spons Waalwater in een emmer te verzamelen. Of met een frisbee zelf je weg te bepalen tussen de bomen? Wie durft er geblinddoekt zijn weg te vinden? Met mooi weer is er ook een voelpad uitgezet: kun je met je tenen voelen waar je overheen loopt?

Er zijn spelletjes volop om uit te kiezen en iedereen krijgt na afloop een prijsje. BuurtsportCoaches en gidsen van Het Dijkmagazijn zorgen ervoor dat alles veilig blijft in de uitdagende uiterwaarden.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt met dank aan Beuningen Samen in Beweging.

Meer informatie en aanmelden

Waalwoemi activiteit Kleuterstormbaan. Woensdag 25 september van 14.30 tot 16.00 uur. Startpunt: Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Deelname € 2,50 per kind. (Groot)ouders mogen gratis meedoen. De eerste vier helpende ouders krijgen een kortingsbon voor een volgende activiteit.

Aanmelden moet via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reacties