Ondernemer van het jaar Beuningen 2019 bekend

Foto: Ger Loeffen

Op 2 oktober is Ruud Donders met zijn onderneming ‘De Zaak van Ruud’ uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019. Ramona de Bruijn van ‘Taartenkasteel’ nam de Talent Award Beuningen 2019 in ontvangst.

Het is het twaalfde keer dat de Ondernemer van het Jaar werd gekozen tijdens het Business Event. Bij Gasterij de Arend in Winssen waren meer dan 200 ondernemers en bestuurders uit de gemeente Beuningen bij de feestelijke uitreiking.

Jury en genomineerden

De jury bestond uit Ronald van Engelen, Willie Verberck en Johan Kluitmans. De drie spraken van gedreven ondernemers en. De jury was onder de indruk van de bedrijfsvoering en marktbewerking van alle genomineerde bedrijven:

Genomineerden Ondernemer van het Jaar Beuningen 2019

  • Gerben Dudok en Rob van Kessel van ‘DROOM! Beuningen’
  • André Weijers van ‘André Weijers Grond-, Weg- en Waterbouw’
  • Ruud Donders van ‘De Zaak van Ruud’

De Zaak van Ruud ging met de eer strijken. De jury vindt dat het ondernemerschap Donders in al zijn haarvaten heeft. “Ruud bouwde een grote vaste klantenkring op, die tot ver buiten de gemeentegrenzen reikt. Bewonderenswaardig is hoe hij op eigen kracht zijn zaak vergrootte en vernieuwde. Niet alleen zijn modezaak, maar ook zijn voortrekkersrol bij evenementen in het centrum, maken dat Ruud een boegbeeld van Beuningen is.”

Genomineerden Talent Award Beuningen 2019

  • Ramona de Bruijn van ‘Taartenkasteel’
  • Jos van Elven van ‘Eleven Events’
  • Yvo Wijlhuizen van ‘B&B De Sprokkeltuin’

Ramona de Bruijn pakt de Talent Award Beuningen 2029. De jury prijst haar ondernemerszin. “Ramona haalt kennis op bij de Nederlandse top op haar vakgebied én laat zich goed bijstaan door familieleden en adviseurs. Hierdoor schept ze de optimale situatie om haar doelstellingen te behalen.”

Foto door Ger Loeffen. Martin Visser en winnares Talent Award Ramona de Bruin – Taartenkasteel.

Ondernemer van het jaar

De gemeente Beuningen initieert het jaarlijkse Business Event De Ondernemer van het Jaar Beuningen en de Talent Award. De realisatie vond plaats in samenwerking met BusinessMedia4all.

De bekendmaking werd omlijst met een optreden van pianist Andre Haverkort. Voorafgaand was er een VIP Walking Diner met genomineerden, sponsoren, partners, college van burgemeester en wethouders en genodigden. Cultuuronderneemster Angela Verkuijlen trad op als gastvrouw en deed dit met allure.

Foto door Ger Loeffen. Ruud Donders en partner, Henk Plaizier, Berdien en Andre Weijers en op de voorgrond Gerben Dudok en Rob van Kessel.
Cookieinstellingen