Open Coffee Beuningen 2 oktober 2019

Foto: Dick Vogelzang (HDV Productions)

Op woensdag 2 oktober was er weer een Open Coffee bij onze vaste locatie Droom! Beuningen. Mélanie Rijs I Studio Mijs Grafisch Ontwerp kwam een presentatie geven over het onderwerp ‘Branding’. Erg interessant en vooral leuk om te zien hoe Mélanie tot een logo ontwerp komt! Mélanie bedankt voor de presentatie, Dick Vogelzang voor de foto’s en Gerben Dudok voor de ontvangst bij Droom!

Wil je ook een keer een Open Coffee in Beuningen meemaken? Kom dan de eerste woensdag van de maand tussen 09:00 en 11:00 uur naar Droom! Beuningen, Schoenaker 10. Let op, woensdag 6 november is de Open Coffee ‘on tour’ in Beuningen. We zijn deze ochtend te gast bij Elise Derks van Go4fit Beuningen. Aanmelden voor de Open Coffee niet nodig, binnenlopen LEUK!

Wil je op de hoogte blijven van Open Coffee Beuningen, meldt je dan aan voor de LinkedIn Groep ‘Open Coffee Beuningen’ en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Open Coffee Beuningen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen stuur dan een e-mail naar [email protected].

Tekst Claudia Teunissen en foto’s door Dick Vogelzang (HDV Productions).
Bekijk HIER nog meer foto’s.

Reacties