Nieuw bankstel voor Karin uit Ewijk dankzij prijs BankGiro Loterij

Foto: Jurgen Jacob Lodder

Amsterdam, 15 oktober 2019 – Een grote verrassing voor Karin uit Ewijk. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij haar op de stoep om de cheque te overhandigen. Karin was compleet verrast.

“Wat gaaf!”, roept Karin (27) als zij ziet wat voor bedrag zij heeft gewonnen. “Dit komt heel goed uit. We willen een nieuw bankstel en als er nog wat overblijft, komt er een nieuw zadel voor de fiets. We hebben onlangs nieuwe fietsen gekocht, maar de zadels bevallen ons niet zo. Vanavond eerst maar eens lekker uit eten om het te vieren.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Reacties