Winssense outdoor jeu-de-boules-baan in gebruik; eerste jeu-de-boules wedstrijd gespeeld

Foto:

Naast het gebouw zelf is ook het buitenterrein van ontmoetingscentrum de Paulus is afgelopen half jaar onder handen genomen. Met wat passen en meten is er in de hoek van het buitenterras een kant en klare Jeu-de-boules-baan met vaste zitplaatsen gerealiseerd. Het adres waar u de baan kunt vinden is Molenstraat 2 in Winssen. Een aantal heren van de seniorenvereniging Winssen heeft het plan opgevat om sowieso op de donderdagochtenden te gaan spelen.

En deze week was het zover! Een eerste potje jeu-de-boules om de baan uit te proberen was een feit. Met een hoepel, een meetlint en metalen boules in de hand werd het een gezellige boel. Wilt u een keertje meedoen, dat kan! Iedere donderdagochtend bent u van harte welkom bij de boules-baan in Winssen. We starten om 10.00 uur en we houden een gezellige koffiepauze in de Huiskamerinloop de Salon, de koffie en thee is tegen kleine vergoeding verkrijgbaar. Deelname is gratis en er wordt tot uiterlijk 12.00 uur gespeeld.

Als in het voorjaar de groene plant-aankleding gaat groeien kunnen we ons wanen op een gezellig Frans dorpsplein met een grindbak en een bar met versnaperingen om de hoek in de Paulus.

Om mee te doen hoeft u zich niet aan te melden maar u kunt gewoon langs komen.

Voor meer informatie over het Jeu de boules op de Winssense baan kunt u mailen naar [email protected] van de seniorenvereniging of bellen naar het kantoor van Perspectief in Beuningen, telefoon 024 675 0939. Mailen kan ook [email protected]

Reacties