Herfstvoorstellingen bij Tingeling

Foto: Tingeling

Op zondag 3 november om 11.00 uur spelen de tantes van poppentheater Tingeling het verhaal ‘Vliegende noten’ voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling mag van zijn moeder helemaal alleen naar het bos om eikeltjes te zoeken. Hij leert vriendjes kennen en beleeft een avontuur met Ploem de eekhoorn, die zich aan het klaarmaken is voor de winter. Een vrolijke voorstelling met gezongen en gespeelde liedjes.

Op diezelfde dag om 14.00 uur wordt de spannende voorstelling ”Tingeling en de toverdrank” gespeeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 4,50 euro.

De boze heks komt naar het bos van kabouter Tingeling en eekhoorn Ploem. Zij wil met een gemeen toverdrankje alle dieren uit het bos wegtoveren. Kabouter Tingeling probeert haar samen met de dieren tegen te houden.
Belangrijk: aan alle kinderen wordt gevraagd om een leeg jampotje mét deksel mee te nemen. En wie het leuk vindt om als heks of tovenaar te komen, mag dat gerust doen!

De voorstellingen gespeeld in het theater aan de Tempelstraat op nummer 6 te Beuningen. Graag reserveren 024-6777034 of via de website www.poppentheatertingeling.nl.

Reacties