12 december 2019: Hollands Artiesten Festival in Beuningen

Foto: publiek domein

Helen Liebers, de Gebroeders Knipping, Crazy Accordeons, Ron de Ridder, Frans van Dorland, Bert Kabelaar, DJ Mark en Rox van Driel; slechts enkele van de 16 artiesten van het Nederlandse lied die op 12 december geheel belangeloos optreden in de tent van Beuningen On Ice. De opbrengst van deze avond gaat namelijk volledig naar twee goede doelen.

De entree bedraagt € 7,50 per persoon en er zijn maximaal 750 kaarten verkrijgbaar. De artiesten treden allemaal gratis op en Beuningen On Ice stelt de tent gratis ter beschikking, zodat de totale opbrengst van de kaartverkoop naar de twee goede doelen gaat die Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland steunt; stichting Sumbing Bibir en stichting Abe voor Autisme en Muziek.

De avond start om 20.00 uur in de ijstent van Beuningen On Ice op het Asdonckplein in Beuningen.

Entreekaarten zijn vanaf 1 november 2019 te koop bij de Bruna en Primera in Beuningen en bij Primera in Wijchen.

Stichting Abe voor Autisme en Muziek maakt muziektherapie voor autistische kinderen mogelijk. De oprichters, zangduo Jean Knipping en Roderik van Kerkhof, zamelen geld in via hun optredens en de verkoop van CD singles.

Stichting Sumbing Bibir maakt chirurgische behandeling mogelijk voor kinderen op de Indonesische eilanden die met een lipspleet en/of open gehemelte geboren worden. Bovendien streeft zij er naar kennis over te dragen aan Indonesische collega’s en wetenschappelijk materiaal te verzamelen voor preventie en verbetering van behandelmethoden. https://www.sumbingbibir.nl

Rotary is een serviceorganisatie. Mannen en vrouwen uit diverse beroepsgroepen verenigd in lokale clubs hebben allemaal dezelfde intentie: individueel en collectief service verlenen aan derden. Dit doen zij door het organiseren van fundraising en ‘handen uit de mouwen’ projecten waarmee vervolgens goede doelen en initiatieven op sociaal en cultureel gebied worden ondersteund.

Cookieinstellingen