Banjertocht met kampvuur

Foto: Het Dijkmagazijn

Op woensdagmiddag 13 november organiseert het Dijkmagazijn de activiteit ‘Banjertocht met kampvuur’ in Beuningen. De activiteit is van 14.30 tot 16.00 uur. Kinderen van 7 tot 12 jaar zijn van harte welkom! Meedoen aan de activiteit kost €2,50 per kind.

Avontuur in de Uiterwaarden

Durf jij over het smalle paadje langs het water te lopen? Wie kan er zonder natte voeten over de sloot springen? Welke speurneus lost alle opdrachten op? De winter komt er weer aan en er staat een geweldig avontuur te wachten in de uiterwaarden.

Voor de kinderen is er op het einde een kampvuur bij het sluisje. Daar gaan ze een broodje bakken in het vuur. Beleef hoe mensen zich vroeger in het Wilde westen voelden. Dieren bekijken van een afstand terwijl je bij het vuur zit.

Tip: Trek stevige schoenen aan voor dit avontuur.

Meer informatie en aanmelden

Waalwoemi activiteit Banjertocht met kampvuur. Woensdag 13 november van 14.30 tot 16.00 uur. Startpunt: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname €2,50 per kind. Maximaal 25 kinderen. (Groot)ouders mogen gratis meedoen. De eerste vier helpende ouders krijgen een kortingsbon voor een volgende activiteit.

Reserveren kan via www.dijkmagazijnbeunigen.nl 

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging

Reacties