Beuningse Boys speelt opnieuw gelijk

Zondag stond er een heuse battle of The Boys op het programma, namelijk Groesbeekse Boys tegen Beuningse Boys. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd om aan te haken met de subtop.

Beide teams beginnen wat aftastend aan de wedstrijd en het zijn De Boys uit Beuningen die al meteen een grote kans krijgen als Twan Arnts aan de linkerkant wegsnelt en op het doel afgaat, helaas verdwijnt zijn inzet in het zij net. Na 6 minuten spelen is het wel raak voor Beuningse Boys als Mick in den Bosch vanaf rechts de bal goed voorgeeft en Glenn Muller koppend de 0-1 op het scorebord brengt. Hierna is het de thuisploeg dat wat meer de overhand krijgt en opzoek gaat naar de gelijkmaker. Beuningse Boys probeert er met snelle counters dan uit te komen maar het blijft bij 0-1. Tot de 42e minuut als Groesbeekse Boys speler Hank Janssen met een prachtig schot in de kruising de stand op 1-1 weet te brengen.

Na de rust zijn het De Boys uit Beuningen dat de bovenliggende partij is en Groesbeekse Boys dat met snel combinatiespel naar voor probeert te komen. Beuningse Boys krijgt de beste kansen maar heeft pech dat een schot van Glenn Muller een prooi is voor de keeper. Ook Mick in den Bosch blijkt een plaag voor de Groesbeekse verdediging en is een aantal keer dichtbij de 1-2 maar heeft wat pech met de afronding als de keeper in de weg ligt en een inzet ook nog op de paal ziet belanden. Gescoord wordt er niet meer in de 2e helft en dus eindigt deze wedstrijd onbeslist.

Beide ploegen schieten met de puntendeling weinig op en blijven beide teams aan de onderkant van de zeer brede middenmoot hangen. Zondag staat er voor Beuningse Boys een bekerwedstrijd op het programma. Gespeeld wordt er thuis op De Ooijgraaf om 14.00 uur tegen DVV Duiven.