Remy van Wijk over zijn bedrijf Vozmo technical Solutions

“Toen ik op 6 jarige leeftijd mijn eerste doos technisch Lego kreeg was ik verkocht. Het in elkaar zetten van de bouwdoos was leuk, maar iets totaal anders maken van alle blokjes die de doos te bieden had was nog veel leuker. Zo ontstond mijn interesse voor de vele mogelijkheden die techniek te bieden heeft.”

Vanaf kleins af aan ben ik al gefascineerd door alles omtrent techniek. Zolang het kon rijden, vliegen of autonoom kon voortbewegen was ik verkocht. Robotica, mechatronica en mechanica groeide uit van een hobby naar een ambitie. Door de jaren heen heb ik veel ervaringen op gedaan binnen nationale en internationale bedrijven en kansen gekregen waar ik erg dankbaar voor ben. Van het verzinnen en maken van simpele handtools bij assemblage werkzaamheden tot aan het ontwerpen, prototypen, vliegen en produceren van 4000 vliegende robots.

In december 2016 kocht ik een huis met een grote garage die ik volledig om kon bouwen naar een werkplaats vol met machines om zo ieder hersenspinsel werkelijkheid te kunnen laten worden. Door deze wendbaarheid was het prototypen en uitvoeren van opdrachten ineens zoveel malen eenvoudiger. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor derden.

Door de jaren heen met de trend richting technologie en dus automatiseren merkte ik dat er veel interesse was in het vinden van praktische technische en doelgerichte oplossingen, vaak binnen een enorm kort tijdsbestek. Niets is mij te gek, en kom ik er niet uit dan komen we er samen wel uit.

Neem eens een kijkje op mijn website www.vozmo.nl of neem volledig vrijblijvend contact met ons op via [email protected]

Vozmo technical Solutions
Remy van Wijk
T 06-11646452
E [email protected]

Reacties