Intertoys donatie-actie voor Jantje Beton van start

Foto: Jantje Beton

Afgelopen dinsdag is de landelijke donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton gestart. Van 15 november 2019 t/m 31 maart 2020 kunnen klanten van de 200 Intertoys filialen bij de kassa € 0,50 doneren aan Jantje Beton. Doneren kan zowel in de winkel als online. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.

Opbrengst naar kinderen in kwetsbare posities

Klanten vanaf 18 jaar en ouder kunnen tijdens het afrekenen, zowel in de winkel als online, een minimaal bedrag van € 0,50 of een veelvoud hiervan doneren. Doneren kan bij een aankoopbedrag vanaf € 10. De opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in kwetsbare posities, zoals kinderen die in armoede leven of kinderen met een verstandelijke beperking. Zodat zij ook gewoon buiten kunnen spelen. Drie op de tien kinderen spelen nooit of slechts een keer per week buiten. Dat is alarmerend. Met dank aan Intertoys en haar klanten kan Jantje Beton meer kinderen, meer laten buiten spelen.

Meer informatie over projecten, kijk op www.jantjebeton.nl/projecten

Over Jantje Beton

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij onze speciale aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven

Meer informatie, kijk op www.jantjebeton.nl

Cookieinstellingen