Kerstvoorstellingen poppentheater Tingeling

Foto: poppentheater Tingeling

Op zondag 22, vrijdag 27 en zaterdag 28 december om 14.00 uur speelt poppentheater Tingeling het nieuwe verhaal ‘Tingeling de kerstkabouter’, geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Op maandag 23 en dinsdag 24 december om 14.00 uur wordt volgens traditie het prachtige kerstverhaal “Het kindje in de nacht” gespeeld, een familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Een herbergier heeft het erg druk in de herberg in Bethlehem. Hij is blij als hij eindelijk naar bed kan. Even later kloppen Jozef en Maria aan, maar er is geen plaats meer en zij worden naar een stal gestuurd. Daar wordt een bijzonder baby’tje geboren. De vermoeide herbergier weet nog niet dat het dan helemáál met zijn rust gedaan is, want iedereen wil bij het baby’tje op bezoek.

Langzaam zie je precies wie er in het stalletje thuishoren. Wie komen er eigenlijk op bezoek in de kerststal, waren dat nu echt de ‘vos’, de ‘egel’ en ‘de drie wijzers’?

De sfeervolle, muzikale voorstellingen worden gegeven in het thuistheater aan Tempelstraat 6 in Beuningen en kosten allemaal 4 euro.

Reserveren gewenst: 024-6777034, of via de website www.poppentheatertingeling.nl

Cookieinstellingen