1650 kinderen schaatsen voor 9e keer onder leiding van Remo Speijers

Foto:

Beuningen On Ice is weer van start! Voor de 9e keer op een rij maakt Remo Speijers het mogelijk dat maar liefst 1650 kinderen uit de regio de ijsvloer op kunnen. Alle basisschoolkinderen uit de gemeente Beuningen (groep 3 tot en met groep 8 mogen deze week onder leiding van Remo en andere vrijwilligers een uur vrij schaatsen.

“Ik heb natuurlijk veel affiniteit met schaatsen en bewegen, waardoor het bestuur van Beuningen On Ice mij bij de eerste editie vroeg om het kinder-schoolschaatsen op te zetten. Sindsdien heb ik het elke editie op me genomen en ook dit jaar zorgen we er weer voor dat alles zo veilig en soepel mogelijk verloopt en de kinderen een onvergetelijke ervaring hebben,” aldus Remo Speijers.

De ijsbaan, die dit jaar de grootste van Gelderland is, trok de vorige editie (in 2017) wel 75.000 bezoekers en is nu groter dan ooit met wel 1.050 vierkante meter. Ondanks zijn drukke agenda is Remo van plan om ook tijdens de 10e editie opnieuw het kinder-schoolschaatsen te verzorgen. Wel voor de laatste keer, voegt hij daar aan toe: “Naast het runnen van Speijers Sports, heb ik ook nog een ander bedrijf dat veel tijd en energie vraagt. Het schoolschaatsen is iedere keer weer erg leuk om te doen, maar na 10 jaar is het tijd om het stokje over te dragen.”

Schaatsen bij Beuningen On Ice kan tot en met 5 januari. Voor meer informatie en een overzicht van alle winterse activiteiten op de ijsbaan, kijk op www.beuningenonice.nl.

Cookieinstellingen