Cursus blaasinstrument: speel, ontspan en geniet!

Foto: CC0

Altijd al een instrument willen leren spelen, maar is het er nooit van gekomen? Of heb je in een (ver) verleden gespeeld en wil je het wel weer eens oppakken? Muziekvereniging Kunst en Volharding start een cursus voor de (her)startende muzikant.

In 8 lessen gaan we op een ontspannen manier theoretisch en praktisch aan de slag op onze instrumenten. Tijdens de les is er aandacht voor het notenschrift en ruim voldoende tijd om daadwerkelijk muziek te maken. Volwassenen en senioren die geïnteresseerd zijn, nodigen we uit om zich aan te melden voor een gratis introductiemoment op 10 februari 2020, 18:45-19:30 uur in S.C.C. De Lèghe Polder.

Bij voldoende aanmeldingen start de cursus vanaf 2 maart op maandagavond van 18:45-19:30, met een instrument in bruikleen om thuis te kunnen studeren. De kosten voor deze muziekcursus bedragen €50,- per persoon.

Voor aanmelden en eventuele vragen kunt u zich wenden tot [email protected]. Aanmeldingen voor het introductiemoment ontvangen we graag voor 8 februari 2020.

Reacties