Aanmelden voor de 15de editie van de Kunstroute Beuningen is gestart

Foto: perspectief

Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich tot 1 maart 2020 aanmelden voor de 15e editie van de Kunstroute. Een jubileumjaar!! We zijn druk bezig om verdere ideeën uit te werken om deze Kunstroute een feestelijk tintje te geven.

Dit jaar wordt de Kunstroute georganiseerd in het weekend van 19 en 20 september 2020.

Een gast-kunstenaar is welkom bij deze 15de Kunstroute!

Iedere lokale kunstenaar mag een gast-kunstenaar op zijn locatie uitnodigen die buiten de regio werkt of woont. Met deze extra kunstenaars hopen we een nog gevarieerdere en sprankelende Kunstroute te creëren voor dit jubileumjaar!

Bekijk de website & het reglement naar de voorwaarden van deze extra mogelijkheid.

Deelnemende kunstenaars

Bij kunstenaars denken we aan kunstschilders, beeldend kunstenaars, fotografen en overige kunstzinnige mensen. Deelnemers van de Kunstroute kunnen zowel amateurs als professionals zijn. Exposeren tijdens het weekend kan bij de kunstenaar thuis, in een studio, galerie, atelier of tuin.

Om de kwaliteit te waarborgen is er een aanmeldingscommissie

Kunstenaars, die zich middels een aanmeldingsformulier hebben aangemeld, worden door twee kunstvrijwilligers bezocht en het recente werk wordt bekeken.

De aanmeldingscommissie kijkt met name naar de diversiteit en kwaliteit. Op onze website kunt u de voorwaarden en het reglement teruglezen.

Deelnemende kunstenaars moeten afkomstig zijn uit de gemeente Beuningen (bij groep voornamelijk deelnemers uit de gemeente) of een atelier in Beuningen hebben. Kunstenaars zijn vrij om hun werken tijdens dit weekend te verkopen.

Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich tot 1 maart 2020 aanmelden bij Stichting Perspectief, via [email protected], via de website www.kunstroutebeuningen.nl en het aanmeldingsformulier downloaden of per post naar Postbus 88, 6640 AB Beuningen.

Reacties